Bli lærer!

Ja, bli lærer! Verdens minst ensformige yrke!

Meldingsboka

Barn som begynner på sitt opplæringsløp i dag vil bli pensjonister mellom 2070 og 2080. De vil arbeide i yrker som ennå ikke finnes, med teknologi som ikke er oppfunnet, for å løse problemer som vi ikke kjenner ennå. Lærere forstår dette. Vi trenger flere som forstår – vi trenger de beste.

Hvem ser vi etter?

Vi trenger lærere som skal gå inn i sine klasserom uten mye annet enn egen kompetanse som hjelpemiddel. Uten en manual eller oppskrift som alltid virker, uten en gitt fasit. De må ta utgangspunkt i seg selv i møte med eleven. Bruke seg selv som et redskap for å oppfylle et samfunnsoppdrag. Vi trenger lærere som kan se potensialet hos eleven, lærere som kan motivere, legge til rette, utfordre, utforske, løfte, støtte og gi. For alle og for den ene.

Vis opprinnelig innlegg 604 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s